A weboldal cookie-kat használ. További információk.
  • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
    RENDKÍVÜL HATÉKONY
    GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
    OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
    MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
    MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
    JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
    ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
  • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
    A TELJES FOLYAMATOT
    A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
  • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
    ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
    RAGASZKODJ
    AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
    LÉGY ANYAGILAG
    FÜGGETLEN!
    ÉLJ MAGASABB
    ÉLETSZÍNVONALON!
    VALÓSÍTSD MEG
    ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2014 Szeptember
H K Sze Cs P Szo V

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

szept

21

Érvek 30 másodpercben

2014.09.21 - vasárnap

 

Miért építs hálózatot a DXN-ben?


Mert...


1. A kávéfogyasztók nem felejtik el a kávéjukat meginni.

2. A kávéfogyasztók nem akarnak a kávéjukról lemondani.

3. Minden kávéfogyasztónak nagyon sok kávéfogyasztó ismerőse van. 


Csak egyetlen dologról kell döntened:

Hajlandó vagy-e Te is kipróbálni egy másfajta kávét?


SZERINTEM MEGÉRI! :)


Hány embernek tudnál továbbküldeni egy ugyanilyen videót?

 

 

 

 

Készen állsz az anyagi függetlenség elérésére? 

Jelentkezz itt!

Vagy kérj visszahívást itt!

 

Frissítés:

Most még jobban megéri csatlakozni! Olvasd el itt, hogy miért: A lehetőség, amivel akár már ma pénzt kereshetsz!

aug

18

A DXN kínálatában egy új kávé jelent meg, a DXN White Coffee Zhino.

 

A DXN White Coffee Zhino a cappuccino rajongóinak az új kedvence lesz. A kiváló minőségű instant kávé, kávékrémpor és a Ganoderma-kivonat harmonikus keveréke, melyet egy selymes lágy habréteg koronáz. A legjobb dolog egy csésze DXN White Coffe Zhino-ban, hogy egyszerre krémesen sűrű, mégis kellemesen légies. A DXN új, hívogató illatú kávékülönlegessége, az eredeti olasz cappuccino aromáját idézi.

 

Összetevők: kávékrémpor, cukor, instant kávépor, Ganoderma-kivonat

 

A lányaim már megkóstolták, én holnap fogom. Nézd meg, milyen jó lett tőle a hangulat! :)

 

  

 

Ezt a finom kávét megrendelheted a
termékek menüpontban, ha ide kattintasz


Kellemes kávézást!

aug

9

Melyik kávé árt az egészségnek? 

 

Közismert dolog, hogy a túlzásba vitt kávéfogyasztás ártalmas lehet a szívre és az érrendszerre. Emeli a pulzusszámot, a vérnyomást, fokozza a szív munkáját. Sokan nem tudnak lemondani a kávézásról, szinte szertartásként beleépül a napi rutinba. 

 

Koffeines vagy koffeinmentes kávét válasszunk?

 

Nehéz dolog is lemondani erről az élvezetről, de sokan megteszik, ha az orvosuk azt tanácsolja. Aki ragaszkodik a kávézás rituáléjához, gyakran helyettesíti kedvenc italát annak koffeinmentes változatával. Felvetődik ilyenkor a kérdés: Melyik kávé fogyasztása javasolt? Erről megoszlanak a vélemények. Korábban szinte minden orvos azt javasolta a betegének, hogy hagyjon fel a koffeinfogyasztással, térjen át koffeinmentes kávéra.

 

Mára már változott a helyzet. Az elmúlt években több olyan tanulmány született, mely a koffeines kávé jótékony és a koffeinmentes kávé káros hatásait mutatta be. Így meggondolandó, hogy nem az árt-e igazán a szív- és érrendszernek, ha az ember lemond a hagyományos kávéról és a koffeinmenteset részesíti előnyben. Meglepő, de több tanulmány is igazolta, hogy a koffeines és a koffeinmentes kávé egyaránt csökkenti a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának kockázatát. 

 

A koffeines vagy a koffeinmentes?

 

A koffeinmentes kávé káros hatásait is több orvoscsoport vizsgálta. Bebizonyították például, hogy a koffeinmentes kávét olyan kávébabból állítják elő, melynek sokkal magasabb a zsírtartalma, ezáltal a vér koleszterinszintjét jelentősen emeli. Ez fokozza az érelmeszesedés és a későbbi szövődmények kialakulásának kockázatát. Egy 2005-ben elvégzett vizsgálat szerint azoknál, akik hozzászoktak a rendszeres koffeinfogyasztáshoz, a koffein szív- és érrendszerre gyakorolt káros hatásai mérsékelt kávéfogyasztás esetében csak minimális mértékben voltak kimutathatóak, ugyanis a szervezetükben tolerancia alakul ki.   

 

Azoknál az alanyoknál, akik nem voltak hozzászokva a koffeinfogyasztáshoz, már mérsékelt adag után is egyértelműen kimutathatóak voltak a koffein káros hatásai. Ezzel szemben a túlzásba vitt kávéfogyasztás rendkívül káros a szervezetre, de a szívinfarktus és a koffeinfogyasztás közötti összefüggést egyértelműen nem sikerült igazolni.

Nagy esetszámú tanulmányok alapján azt bizonyították, hogy napi 4 csésze kávé fogyasztása mellett mutatható ki egyértelműen, hogy ez az infarktus és egyéb szív- és érrendszeri betegségek rizikófaktora lenne, kb. 2,5-szeres rizikót jelent a kávét nem fogyasztó populációhoz képest.   

 

Összességében elmondható, hogy azoknál, akik hozzászoktak a koffeinfogyasztáshoz, az egészségük megóvása szempontjából inkább javasolt továbbra is mérsékelt kávéfogyasztás a koffeinmentes kávéra történő áttérés helyett.

 

Forrás: webbeteg.hu

jún

24

A koffein hatásairól megoszlanak a vélemények. A dietetikusok kutatásából azonban kiderül, hogy aki kávé formájában veszi magához a stimuláló anyagot, védelmet élvez olyan betegségek ellen, mint a cukorbetegség, a Parkinson-kór vagy a májcirrózis.

 

Kávé, kóla, energiaitalok. Ezek a legelterjedtebb koffeinforrások hazánkban. Ellenben azon túl, hogy koffeint tartalmaznak, sok más összetevő van bennük, melyek akár pozitívan, akár negatívan, de befolyásolják a szervezet egészségét. A koffein sokféle növényben fellelhető, a növények természetes védelmét szolgáló anyag. Megtalálható többek között a kávé- és kakaóbabban, a tealevélben, a guarana-bogyóban és a kóladióban. 

 

Koffein és kávé hatása

 

Élénkítő hatása - szereplés, vizsga, éjszakai munka, alváshiány stb. esetén - fontos szerepet tölthet be a mindennapi életben. Kifejezetten hasznos azoknak, akik munkájuk során éberségük csökkenésével másokat is veszélyeztethetnek (ilyenek például a buszsofőrök).

 

A koffein hatásai

 

Fogyasztást követően a koffein a véráramba jutva az ideg- és izomsejtek felületén fejti ki hatását. Befolyásolja számos enzim és ingerületátvivő anyag működését, és gátolja a testünkben egy fáradtságjelző anyag, az úgynevezett adenozin hatását. Az adenozin hírvivőként fontos szerepet tölt be az ébrenlét és az alvás szabályozásában. A koffein azáltal serkenti az idegrendszert, hogy blokkolja az agy adenozin-kötő helyeit, így fenntartja az éberséget. Ez a folyamat befolyásolhatja a vérerek összehúzódását is, ami megmagyarázza a koffein fejfájás-csillapító hatását, széles körű gyógyszeripari felhasználását is. 

 

Egyszersmind azonban számon kell tartani a vele járó negatív hatásokat is. A koffein felgyorsítja a szívverést, megemeli a vérnyomást, ezzel együtt ellazítja a hörgőket, kissé növeli a gyomorsavtermelést, gyorsítja az anyagcserét, és vízhajtó hatása is van. Érdekes megfigyelés, hogy a koffein a dohányosok szervezetében hamarabb lebomlik, ezért rájuk nem hat olyan intenzíven.

 

Miért ártalmas?

 

A koffeint általában nem önmagában visszük be a szervezetbe. Kávé, energiaital, csokoládé formájában fogyasztjuk, aminek az a hátránya, hogy egyidejűleg sok más, esetleg káros, egészségtelen anyagot is elfogyasztunk. Számos kutatás témája a koffein szervezetre gyakorolt negatív hatása, de mikor ezt halljuk, tisztában kell lennünk azzal, hogy alapvetően nem a koffein jelenti a tényleges rizikót, hanem csak összefüggésben van a valódi kockázati tényezővel. 

 

Ugyanakkor a fiatalabbaknál, és azok esetében, akik rendszeresen nem fogyasztanak koffeint, az egyszeri koffeinfogyasztást követően gyakran megemelkedik a vérnyomás. A különböző élénkítő italok a koffein mellett - az ízesítéstől függően - egyéb összetevőket (például cukrot, tejszínt stb.) is tartalmazhatnak, amit szintén figyelembe kell venni a fogyasztásnál, hiszen befolyásolják a testtömeg alakulását, és ezzel összefüggésben az egészséget. 

 

Koffein hatása

 

Néhány tanulmány arra utal, hogy a kávéfogyasztásnak akár védő hatása is lehet egyes rákfajták (például májrákok) kifejlődésére nézve. Állatkísérletekben a pörkölt kávébabban található klorogénsav, illetve kávésav, valamint ferulasav rákellenes hatást mutatott. Bár a folyamat pontos háttere egyelőre még nem ismert, egyre több adat igazolja, hogy a rendszeres kávéfogyasztásnak az előbb említetten kívül többek között a 2. típusú cukorbetegséggel, a Parkinson-kórral és a májcirrózissal szemben is védő hatása lehet. Mindez azonban valószínűleg nem a koffeinhez, hanem a kávéban található egyéb alkotórészekhez köthető, mivel a pozitív hatás a koffeines és koffeinmentes kávét fogyasztók körében egyaránt megfigyelhető volt. 

 

A legújabb kutatások szerint ugyanakkor elképzelhető, hogy a kávéban található antioxidáns tulajdonságú flavonoidok mellett a koffeinnek is szerepe lehet az idős korral gyakran együtt járó szellemi hanyatlás megelőzésében, a szellemi frissesség megőrzésében.

A hatás függ attól is, hogy milyen mennyiségben fogyasztjuk a koffeint. Napi 300 mg az az érték, ami a legnagyobb mértékben stimulálja szervezetünket, anélkül, hogy károsítaná azt. Ezen a mennyiségen túl nincs nagy eltérés a szervezetre gyakorolt hatás tekintetében. A mennyiségek pontos meghatározása függ a kávé elkészítésétől, a hígítási aránytól, de attól is, hogy a kávébabot pörkölték vagy fermentálták, mennyi ideig főzték a kávét belőle, és hogy milyen minőségű növényi részből állították elő. 

 

Egy csésze (2 deciliter) kávéban átlagosan 90-180 milligramm koffein van. A presszókávéban (fél deciliter) 100 milligramm körüli ez az érték. De nem csak a kávéban található nagy mennyiségben koffein. Egy csésze fekete tea 20-90 milligramm, egy pohár (2 deciliter) kóla 20-30 milligramm koffeint tartalmaz. 

 

Ezek ismeretében már bárki tudatosan alkalmazhatja a koffeint serkentőként anélkül, hogy aggódnia kellene. Naponta 3 csésze kávé elegendő a fáradtság legyőzésére és az éberség maximalizálására, ugyanakkor nem kell attól tartania, hogy veszélyezteti az egészségét. 

 

Forrás: hazipatika.com

jún

1

Egészséges ganodermás zöld tea

2014.06.01 - vasárnap

A zöld tea élettani hatásai:

 

Kísérletek bizonyították, hogy a zöld tea jelentősen csökkenti a karcinogének hatását a szervezetben, amit fehér egereken ki is próbáltak. A bőrrákos egerek állapota jelentősen javult, de a tea ráadásul segített lelassítani vagy megelőzni a gyomor- és tüdődaganatok kialakulását. A cigarettafüsttől tüdődaganatossá vált egerek 45%-a javulást mutatott. Japánban, ahol az emberek rengeteg zöld teát fogyasztanak, a tüdőrákosok halálozási aránya a legalacsonyabb a világon - annak ellenére, hogy a cigarettázás mértéke a japán férfiak között a legmagasabb!

 

A kutatók megállapították, hogy a zöld tea tartalmaz egy, a polifenolok csoportjába tartozó, katekhin nevű vegyületet, amely antikarcinogén hatású, csökkenti a szív megbetegedésének lehetőségét, rákellenes, és visszaszorítja a fertőzésekre való hajlamot, távol tartja a meghűlést, a felfázást és az influenzát. A katekhin napozókrémbe vagy testápolóba keverve megakadályozza bizonyos bőrrákfajták kialakulását. A fekete tea 3-10%-nyi katekhint tartalmaz, az oolongokban 8-20% van, míg a zöld tea teljes súlyának 30-45%-át teszi ki. Az eltérő katekhin tartalom az eltérő feldolgozási folyamatoknak köszönhető.

 

A zöld teában igen nagy mennyiségben találhatunk vitaminokat, antioxidánsokat és ásványi sókat. C-vitamint a citromhoz hasonló mennyiségben tartalmaz. Igen magas arányban tartalmazza a B-vitamin féléket is. Napi 1 liter (5 csésze) zöld tea fedezi a szervezet B-vitamin szükségletének 10%-át, a magnézium 5%-át, a kálium 25%-át, a mangán 45%-át. Igen számottevő a természetes fluorid tartalma is.

 

Vizelethajtó, aminek méregtelenítő tulajdonságait köszönheti

 

Éberségnövelő, lecsökkenti az alvásszükségletet, kondícióban tartja az elmét

 

Látásjavító, megőrzi a szemgolyó nedvességtartalmát és fiatalságát

 

Kiválóan normalizálja az emésztést, rendezi a bélműködést

 

Kedvezően befolyásolja a magas vérnyomást, a koleszterin anyagcserét, ennek köszönheti infarktusellenes hatását, és ezért jó az agyvérzés és az érelmeszesedés megelőzésére.

 

Kínai kutatók alátámasztása szerint vese-, epe-, és a különböző hólyagkövek kialakulását is gátolja. Ez valószínű azért is igaz, mert Kínában nem ismerik ezeket a betegségeket.

 

Az orosz orvosok a zöld teát az egyik legfontosabb gyógynövényként tartják számon, stresszoldó és anyagcsere normalizáló hatását az orvosi egyetemeken is tanítják.

 

Mongol gyógyászok szerint a zöld tea rendszeres fogyasztása véd az általános allergiák ellen, megelőzi a fogszuvasodást, és igen erőteljes ráncoldó és öregedés gátló. Fiatal korban - hormonnormalizáló hatása miatt - megelőzi a pattanások kialakulását.

 

Zsíroldó hatását francia klinikai vizsgálatok igazolták. Bebizonyosodott, hogy aki rendszeresen fogyaszt legalább napi 5 csésze zöld teát, az nem hízik el, illetve ha már túlsúlyos, akkor havi egy-két kilogrammot tud fogyni, persze csak akkor, ha betartja az egészséges étkezés szabályait. (Forrás: teaunnap.hu)

 

A DXN zöld teáját, a Reishi Gano Teát itt rendelheted meg: MEGRENDELEM

 

green tea